Monarchia Kávéház

 

Cégbemutató:

Várjuk Önt és kedves barátait a Monarchia Kávéház és Fagyiudvarban, ahol a kávékülönlegességek mellett 22 féle gombócos fagyiból és több mint 30 kehelykülönlegességből válogathat. Nyitvatartás: minden nap 7-24 óráig.

MONARCHIA KÁVÉHÁZ
Az Osztrák-Magyar Monarchia nyugodtan mondhatjuk egyik legszebb hátrahagyott kulturális- és egyben szórakoztató emléke a kávéház, illetve maga a kávéházak intézménye. Nemcsak hogy sikerült magát átmentenie a történelmi időkön keresztül rohanó napjainkig, hanem talán kimondhatjuk, hogy mintegy reneszánszukat fogják a közeljövőben élni.
Mindezekből kiindulva, illetve ezen történelmi tényekre alapozva próbálkoztunk meg 1998-ban itt az Osztrák-Magyar határ közvetlen közelében Mosonmagyaróváron a Monarchia által már "megteremtett", a maga klasszikus formájában működő kávéház megalapításával. Elképzelésünkben minket igazolt a történelmi-kulturális múltban már-már természetessé vált igény, akár a hazai, akár a határon túli vendégek igényére, és látogatottságára gondoltunk.
Korhűen berendezett belső kialakítással, emellett a korszerű technológia meghonosítása mellett működünk, mint egy színvonalas polgári kávéház. A kávéház egészére jellemző a harmónia, a szépség illetve az egészét átható történelmi múlt idézésével a különleges légkör. A hangulatos belső kialakítással, külön nem dohányzó zárt udvar létrehozásával és az épülethez tartozó közvetlen Lajta-parti terasszal, valamint közeli autóparkolóval alkalmasak vagyunk kül - és beltéri rendezvények lebonyolítására egyaránt.
A széles ital és étel választékunkat a teljesség igénye nélkül sem könnyű ismertetni. Ez nem is célunk ezen a helyen, ebben a formában. Azonban az elmondható, hogy a gazdag kávé kínálatunk az átlagos kávéházak kínálatát messze meghaladja a mind minőségi, mind pedig mennyiségi tekintetben is. A süteményes vitrinről is csak annyit, hogy az maga a bűnbe csábító kínálat. Vasakarattal azonban elhárítható eme édességipari bűnbeesés Ha valakinek mégis sikerül ellenállnia eme kísértésnek a fagylalt illetve fagylaltkehely kínálat őt sem fogja egész biztosan "melegen" hagyni.

A Monarchia Kávéház Mosonmagyaróváron egyedülállóan különleges teafüvek forgalmazásával is foglalkozik

FAGYLALTKELYHEK

 

Cégkategória:
Szolgáltató
Tevékenységi kör,címszó:
turizmus idegenforgalom
vendéglátás kávézó
rendezvény söröző
fagylalt vendéglátóipar